Een Range Rover kopen?

een range rover koopt u online op carvalley.nlBent u net als ik van plan om een Range Rover te gaan kopen? En heeft u tips voor de aanschaf van zo’n auto? Dan vraag ik u contact met me op te nemen. Ik ben namelijk al heel wat dealers afgegaan in de buurt van Rotterdam en telkens viel mij de prijs wat tegen. Natuurlijk is een Range Rover een dure auto, maar ik wist niet dat het Range Rover kopen bij een autodealer zo duur was. Volgens mij betaal je bij zo’n dealer tijdens het Range Rover kopen namelijk ook een grote som voor de service die de garage verleent. Heeft hier iemand ooit van Carvalley gehoord? Ik kwam deze website (Carvalley.nl) tegen op het internet en volgens mij is het Range Rover kopen hier veel voordeliger. Of word ik in de maling genomen en is dit geen zuivere koffie? Volgens mij voldoet Carvalley aan alle kwaliteitseisen en is het verschil met andere dealers dat zij geen servicekosten rekenen.